• swedish
 • Logga in - Registrera
 •  

  Integritetspolicy

  Integritets
  Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande , ändra eller ta bort delar av denna Internetsekretesspolicy när som time.This Internet Privacy Policy är utöver eventuella andra villkor som gäller för webben site.We inte göra några utfästelser om tredje parts webbplatser som kan vara länkade till webbplatsen .
  All information som finns på denna webbplats har sammanställts för att göra användningen av den och referenser bekvämt för users.We tro denna information är korrekt att efter bästa förmåga och inom god tro .
  Vi inser vikten av att skydda sekretessen för uppgifter som samlas in om besökare på vår hemsida , i synnerhet uppgifter som kan identifiera en enskild personlig information.Nätverket Internet Privacy Policy reglerar på vilket sätt din personliga information , som erhållits via webbplatsen , kommer att behandlas with.This Internet Privacy Policy bör ses över med jämna mellanrum så att du är uppdaterad på alla changes.We välkomnar era kommentarer och feedback .
  Personlig information
  Personlig information om besökare på vår webbplats samlas endast då medvetet och frivilligt submitted.For exempel kan vi behöva samla in sådan information för att förse dig med ytterligare tjänster eller för att svara på eller vidarebefordra några önskemål eller enquiries.It är vår avsikt att denna politik kommer att skydda din personliga information från att behandlas på ett sätt som är oförenligt med gällande sekretesslagar i Australien .
  Användning av information
  Personlig information som besökarna in till vår webbplats används endast för det ändamål för vilket det lämnas in eller för sådana andra sekundära syften som är relaterade till det primära syftet , om vi inte lämna ut andra användningsområden i denna Internet Privacy Policy eller vid tidpunkten för insamlingen . kopior av korrespondens som skickas från webbplatsen, som kan innehålla personlig information , lagras som arkiv för registrering och back - up bara syften .