• swedish
 • Logga in - Registrera
 •  

  Frakt, leverans och retur

  Order & Leverans
  Alla beställningar som görs via denna webbplats är föremål för bekräftelse och acceptans av oss .
  Vi kan variera priserna vid prisförändringar eller misstag som görs av leverantörerna på skäligt föregående meddelande till dig .
  Vi kommer att leverera varor du beställer till den adress du anger i din beställning , förutsatt att deras availability.Where varorna inte finns att du kommer att meddelas om detta genom att vi så snart som possible.Anyone på leveransadressen som tar emot varorna kommer att vara antas av vi att få tillstånd att ta emot varorna .
  Om dina varor omfattar produkter för vilka lagen föreskriver en minimiålder för inköp , måste du vara över 18 år (eller sådan annan minimiålder som föreskrivs i lagen ) , och du måste se till att en person över det ålder är tillgänglig att ta emot leverans av goods.We kan vägra att leverera varor , om den som tar emot varorna är oförmögen eller ovillig att tillhandahålla bevis för bevis på ålder .
  Om det finns ingen på leveransadressen , eller ingen av lämplig ålder för att ta emot och betala för ordern , kan vi debitera dig extra leveransavgifter .
  När varorna levereras till dig , kommer du äger dem , och det är ditt ansvar , om de kommer bort eller skadas .
  Vi förbehåller oss rätten att begränsa försäljningen till detaljhandeln mängder , när de tillhandahåller återförsäljare och distributörer .
  Som en allmän regel vi inte shipgodor till PO Boxes.If du har speciella leveranskrav, kontakta oss för ytterligare information .
  Leveransförseningar kan förekomma under månaderna nov-FEB grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och seder
  . Byten och retur
  Alla produkter som säljs av oss omfattas av 30 dagars tillverkarens warranty.In den osann även på ett objekt som är felaktiga eller inte enligt beställd, kommer vi att ge en ersättning / reparation utan kostnad för kunden .
  Observera , att eftersom fårskinn och läder är naturliga produkter , små märken kan inte betraktas som en tillverknings fault.Such märken kommer inte att påverka prestanda skor .